Dere har talt, og vi lytter!

22. februar endrer vi våre ladeabonnement til å være basert på antall kilowattimer du bruker.

Den gode nyheten er at abonnementet vil ha den samme faste og forutsigbare prisen som før,
samtidig som det blir mer fleksibilitet og åpenhet rundt strømforbruket. I tillegg introduserer vi
roll-over, hvor kilowattimer (kWt) du ikke har benyttet overføres til neste periode*.

Frem til nå har månedsprisen på våre ladeabonnement vært beregnet på antall kilometer du kjører i året, på samme måte som i en bilforsikring. Vi har ganget opp antall kilometer med mengden strøm din bil bruker (informasjon hentet fra bilprodusentene). Abonnementsprisen har i tillegg vært basert på om du lader mest hjemme eller andre steder.

Se ditt strømforbruk

Etter ønske fra et flertall av våre kunder endrer vi nå ladeabonnementet til å vise hvor mange kWt det inneholder, og hvor mye strøm du har brukt. Ellers er abonnementet fortsatt beregnet på biltype, årlig kjørelengde og hvor du lader mest. Forskjellen er altså at du kan se ditt strømforbruk, og at kWt du ikke har brukt overføres til neste periode. Det abonnementet du har valgt tidligere videreføres til samme pris, og så lenge kWtantallet i abonnementet er riktig i forhold til ditt forbruk, forblir du på samme nivå som før.

Fortsatt forutsigbar månedspris

Du vil fortsatt ha en fast og forutsigbar månedspris som i tillegg til strøm inkluderer tilgang til ladeboks, drift av anlegget, forsikringer, garanti, teknologiske oppdateringer og kundeservice. Akkurat som før trenger du ikke å tenke på svingninger i strømprisen, abonnementsprisen er den samme uansett.
Har du to ladbare biler, kan du nå lade begge på samme lader. Husk i så fall å ta høyde for økt strømforbruk i abonnementet.

Du kan når som helst logge inn på Min side og se eller endre ditt ladeabonnement. Der vil du fra 22. februar se hvor mange kWt du har brukt og hvor mye du har gjenstående. KWt som ikke er brukt blir automatisk overført til neste periode*. Du vil bli varslet i god tid dersom du bruker flere kWt enn du har inkludert i ditt ladeabonnement. I så fall må du oppgradere abonnementet hvis du ønsker å fortsette å
lade frem til neste periode starter. En ting er fortsatt sikkert: Alt du trenger å tenke på er å koble laderen til bilen!

Fordeler med kWt-basert ladeabonnement:
• Bedre oversikt over abonnementet
• Mulighet for å følge med på forbruket
• Mer skreddersydd og fleksibelt
• Fortsatt fast og forutsigbar månedspris som inkluderer alt
• Roll-over uten utløpsdato*

*Maks 3 måneder av det totale kWt-antallet som er inkludert i ditt månedsabonnement.

Endringer i abonnement fra Ohmia – klikk her