Nærmiljø
Ringvegen borettslag ligger sentralt plassert ca 1 mil syd av Trondheim sentrum og har det meste av det du måtte ønske i umiddelbar nærhet. I nærmiljøet finner du to barneskoler, en ungdomsskole og en videregående skole. I tillegg er det to barnehager. I tilknytning til skolene finner du både svømmehall (Husebybadet) og idrettshall (Husebyhallen). Når det gjelder butikker og service har vi Saupstadsenteret med både spesialbutikker og to matvarebutikker. Dessuten finnes legesenter, tannleger, frisør, trygdekontor, bibliotek, sosialkontor, medisinutsalg, postkontor, kirke, trygdeboliger og sykehjem. City-syd, et av landets største kjøpesenter, ligger i gangavstand fra borettslaget.Tun M

Det kollektive reisetilbudet er godt utbygd, flere busslinjer passerer og i rushtiden går det buss hvert 10. minutt. Idrettslivet har gode vilkår med flere lag i både fotball og håndball, svømmeklubb og judo er bare noen få av de andre tilbudene som finnes. For friluftsinteresserte er det mange muligheter, Bymarka ligger rett utenfor døra og byr på mange muligheter både sommer som vinter. Granåsen hoppanlegg ligger i nærheten sammen med flere lysløyper og skistadion.

Borettslaget har en avtale med GET om levering av TV og radio (grunnpakke) og internett. Dette inngår i felleskostnadene.Her er det plass for alle aldersgrupper.

Ringvegen Borettslag
Postboks 9617
Tlf: 72 59 22 00 post@ringvegen.no